31.05.2017 | Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση:
Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ώρα 19:00

Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση:
Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, ώρα 19:00

 


Αθήνα, 5 Μαΐου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας, βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση της τρίμηνης παράτασης της θητείας του, προσκαλεί τα μέλη της Ένωσης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ώρα 19:00, στα γραφεία της Ένωσης, στο κτίριο του Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια, στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη συνέλευση πραγματοποιείται σε συνέχεια της Ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα στις 15 Μαρτίου 2017, και έπειτα από τη μη διεξαγωγή των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου 2017. Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές δεν μπόρεσαν να διεξαχθούν καθώς δεν καλύφθηκε ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3-μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 24 Μαΐου 2017 θα έχει ως κύριο θέμα συζήτησης την ενημέρωση των μελών για τις διαδικασίες διάλυσης της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Για να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να παρίστανται οι μισοί συν ένας συνάδελφοι από τα τακτικά και δόκιμα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση, και έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οπότε έχει απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που παρευρίσκονται.

Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι όσοι συνάδελφοι, έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του έτους 2016. Τα νέα μέλη που έχουν κάνει εγγραφή από 1η Ιανουαρίου 2017, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την συνδρομή του 2017. Οι συνδρομές, μπορούν να εξoφληθούν και στα γραφεία της Ένωσης, πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Οι συνελεύσεις είναι ανοικτές και μπορούν να τις παρακολουθήσουν συνάδελφοι που δεν είναι ακόμα μέλη της Ένωσης. Προτεραιότητα εισόδου, έχουν τα μέλη της Ένωσης (Τακτικά, Δόκιμα, Επόμενη Γενιά, Επίτιμα μέλη) και στη συνέχεια οι συνάδελφοι φίλοι της Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για εγγραφές, συνδρομές, την ιδιότητα του μέλους, αλλά και για τις διαδικασίες των συνελεύσεων δίνονται μέσω mail στη διεύθυνση subscriptions@ggda.gr.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γραφιστών
 
 
*Θέλουμε να επισημάνουμε στους συναδέλφους μέλη μας ότι, επειδή σημαντικός αριθμός οικονομικά τακτοποιημένων μέλων για το 2016 είναι και από την Περιφέρεια, εκτιμάμε ότι δεν θα προκύψει η απαρτία στη συνέλευση της 24 Μαΐου και θα χρειαστεί η επαναληπτική συνέλευση της 31 Μαΐου 2017. Έτσι σας προτείνουμε να προγραμματίσετε την παρουσία σας στην επαναληπτική συνέλευση, για να γίνει μία ολοκληρωμένη συζήτηση στα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν.