Παρουσίαση της Red Design Consultants στο ΤΕΙ Αθήνας.

Red Design Consultants / Παρουσίαση στο TEI Αθήνας

Πέμπτη 16 Μαρτίου, ώρα 10.00-12.00
Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Μετά από κάλεσμά του Τομέα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Τμήματος Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, η Ρόντα Σεντούκα θα παρουσιάσει το έργο της Red Design Consultants την Πέμπτη 16/3 στις 10:00 το πρωί.

Η Red design consultants είναι η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία branding, με έδρα την Αθήνα. Η Red έχει συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη κορυφαίων ελληνικών μαρκών, αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της εταιρικής ή προϊοντικής τους ταυτότητας, υιοθετώντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και παρουσιάζοντας ξεχωριστές προτάσεις, που επικοινωνούν ξεκάθαρα το όραμα και τη μοναδική φιλοσοφία της μάρκας στον τελικό αποδέκτη της και κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

Η μακρόχρονη πείρα, το πάθος για το πρωτότυπο, η αγάπη για το αυθεντικό, το ταλέντο και ο απόλυτος συνδυασμός του «έξυπνου» στρατηγικού design με ουσία και συναίσθημα έχει οδηγήσει πολλές ελληνικές μάρκες στην κορυφή και στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους. Η ομάδα της Red design consultants, πολυσυλλεκτική και ξεχωριστή, αποτελείται από εξειδικευμένα ταλέντα στο marketing, στο communication, graphic, product και environmental design, τα οποία με ευρύτητα εμπειρίας, σωστή κρίση, έμπνευση και όραμα δημιουργούν πρωτοποριακές ιδέες, που δίνουν σαφές και δυνατό μήνυμα στην αγορά.

Είσοδος ελεύθερη.

Τοποθεσία
Αμφιθέατρο της Συντήρησης (Τ.Ε.Ι. Αθήνας)
Αγίου Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω


Παρουσίαση της Red Design Consultants στο ΤΕΙ Αθήνας.