2017 | ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρόσκληση στην Επαναληπτική Eτήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2017

Αθήνα 9 Μαρτίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας προσκαλεί τα μέλη της Ένωσης στην επαναληπτική Ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 19.00 στα γραφεία της Ένωσης, στο κτίριο του Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια, στην Αθήνα, καθώς στην αντίστοιχη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 8 Μαρτίου, δεν υπήρξε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία μελών.

Υπενθυμίζεται ότι η επαναληπτική Ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, έχει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραβρεθούν.

Τα θέματα της Συνέλευσης παραμένουν τα ήδη γνωστά:
1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016
2. Πρόγραμμα δράσης 2017-2019
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των Εκλογών.
4. Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση και τον τρόπο αυτής.

Εγγραφές νέων μελών, που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές θα γίνονται μέσω της Γραμματείας μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00.

Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι όσοι συνάδελφοι, έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του έτους 2016.
Τα νέα μέλη που έχουν κάνει εγγραφή από 1 Ιανουαρίου 2017, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την συνδρομή του 2017
Οι συνδρομές, μπορούν να εξoφληθούν και στα γραφεία της Ένωσης, πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για εγγραφές, συνδρομές, την ιδιότητα του μέλους αλλά και για τις διαδικασίες των συνελεύσεων και τις εκλογές δίνονται μέσω mail στη διεύθυνση subscriptions@ggda.gr.

Οι συνελεύσεις είναι ανοικτές και μπορούν να τις παρακολουθήσουν συνάδελφοι που δεν είναι ακόμα μέλη της Ένωσης.
Προτεραιότητα εισόδου, έχουν τα μέλη της Ένωσης (Τακτικά, Δόκιμα, Επόμενη Γενιά, Επίτιμα μέλη) και στη συνέχεια οι συνάδελφοι φίλοι της Ένωσης.

Οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 Mαρτίου 2017, από τις 14:00 εώς τις 21:00 στα γραφεία της Ένωσης, στο κτίριο του Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια στην Αθήνα (Γραφείο 304).

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν και έχουν τις προϋποθέσεις, να είναι υποψήφιοι, για την ανάδειξη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν την αντίστοιχη δήλωση με mail στην διεύθυνση subscriptions@ggda.gr μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00.

Περισσότερες και οριστικές πληροφορίες για τη διαδικασία των Eκλογών και την ψηφοφορία έχουν αναρτηθεί στο site της Ένωσης.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης