European Design Awards 2017

European Design Awards 2017

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Design, γνωστά ως European Design Awards, είναι μια κοινή πρωτοβουλία περιοδικών Design από όλη την Ευρώπη και αποτελούν μία μεγάλη γιορτή στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας, πραγματοποιούνται φέτος για ενδέκατη συνεχή χρονιά.

Έως και αυτή τη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα έργα τους για τη ενδέκατη διοργάνωση των European Design Awards.

O γνωστός θεσμός, ο οποίος αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές διοργανώσεις κύρους στο χώρο μας, είναι ανέκαθεν πεδίο δράσης και προβολής της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, αφού κάθε χρόνο έχουμε τη χαρά να βλέπουμε Έλληνες σχεδιαστές να ξεχωρίζουν με τις δουλειές τους, συγκρινόμενοι με τα σημαντικότερα γραφεία της ηπείρου μας.

Την κριτική του επιτροπή απαρτίζουν συντάκτες των εγκυρότερων ευρωπαϊκών περιοδικών γραφιστικής, ενώ παρών κατά τη διαδικασία κρίσης, υπάρχει πάντα και ένας εκπρόσωπος της ico-D με ρόλο την ορθή λειτουργία της επιτροπής.

Η τελετή απονομής (μαζί με μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις) θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου στο όμορφο Πόρτο.

Η αποστολή των προς διαγωνισμό έργων γίνεται στα γραφεία του +DESIGN.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στα ED-Awards θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων.

ιστοσελίδα των βραβείων.”