Την ταυτότητα των φετινών ΕΒΓΕ, σχεδιάσαν κατά παράδοση οι νικητές του μεγάλου βραβείου της περασμένης χρονιάς, Beetroot design group.

Προπώληση Εισιτηρίων για την Τελετή Απονομής ΕΒΓΕ 2017

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μεγαλύτερη ετήσια συνάθροιση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα.

H ετήσια τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης, θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, την Δευτέρα 3 Απριλίου.
Παρουσιαστής της φετινής τελετής ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας (communication design) είναι ένας από τους τομείς για το επίπεδο των οποίων μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Έλληνες δημιουργοί και δημιουργικά γραφεία διακρίνονται συνεχώς στο διεθνή στίβο, όχι μόνο κερδίζοντας βραβεία παγκοσμίου κύρους, αλλά και διεκδικώντας μεγάλους λογαριασμούς, σημαντικών πελατών από κάθε μεριά του πλανήτη μας.

Ένας από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του τομέα αυτού στη χώρα μας είναι και η ιστορική πλέον διοργάνωση των Ε.Β.Γ.Ε., του θεσμού εκείνου που εδώ και 16 χρόνια συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα έργα της ετήσιας παραγωγής, αλλά –ακόμη περισσότερο– έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την προβολή του χώρου αυτού, εντός και εκτός συνόρων.

Επιστέγασμα της όλης διοργάνωσης, κάθε χρόνο, είναι η τελετή απονομής των Ε.Β.Γ.Ε. Πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και των φορέων της αγοράς που τους στηρίζει.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο με τις συμμετοχές που έλαβαν μέρος για το 2017, εδώ.
Έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 1η Μαρτίου 2017, όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τη σωστή καταχώρηση των εργασιών τους και να εγείρουν ενστάσεις για έργα δικά τους ή τρίτων.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Design Ico-D και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Για την παρακολούθηση της τελετής απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 15 €.

Τοποθεσία
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης.