Make Extremism History

Make Extremism History

Έκθεση Αφίσας poster for tomorrow
Παράταση έως τις 9 Ιανουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη

Το Design Toolkit συμμετέχει στο #DayForTomorrow 2016, και σας περιμένει τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00, στο Toms Flagship Store, Τσιμισκή 22, για τα εγκαίνια της έκθεσης αφίσας “Make Extremism History”, με τις 100 καλύτερες αφίσες από το διεθνές project σχεδιασμού αφίσας poster for tomorrow.

Το poster for tomorrow είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό διεθνές project με έδρα τη Γαλλία που έχει στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους στη διεθνή κοινότητα του design και όχι μόνο να δημιουργήσουν αφίσες πάνω σε κοινωνικά θέματα που μας επηρεάζουν όλους. To project σχεδιασμού αφίσας του poster for tomorrow διοργανώνεται φέτος για 10η χρονιά με θέμα “Make Extremism History”. Εδώ και 6 χρόνια, έχει θεσπιστεί η “Day for Tomorrow” – 8 Δεκεμβρίου – οπότε και γίνεται η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των 100 καλύτερων αφισών, επιλεγμένων φέτος ανάμεσα σε περισσότερες από 5.300 διεθνείς συμμετοχές, από μια διεθνή κριτική επιτροπή 100 ατόμων.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Goethe-Institut Thessaloniki, του Aτελιέ 3-103 και του Toms Flagship Thessaloniki.

Η έκθεση παρατείνεται και θα διαρκέσει από τις 9 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 9 Ιανουαρίου 2017 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τοποθεσία
Toms Flagship Thessaloniki
Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη

Ωράριο λειτουργίας
Καθημερινά: 10:00 – 21:00

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό fb_event και στην ιστοσελίδα του Design Toolkit.