Στιγμιότυπο από τη περσινή τελετή απονομής.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΒΓΕ 2016

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την φετινή τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).


Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι ένας θεσμός που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα έργα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας, ενώ επιπλέον έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την προβολή του χώρου αυτού, εντός και εκτός συνόρων.

Στα 15 χρόνια της ύπαρξής τους, τα ΕΒΓΕ έχουν αναδείξει εκατοντάδες νέους δημιουργούς, έχουν συνδέσει την παραγωγή με την αγορά και έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς και έμπνευσης για σχεδιαστές από κάθε άκρη της χώρας.

Επιστέγασμα της όλης διοργάνωσης, κάθε χρόνο, είναι η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ. Πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Design (Ico-D), και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο Design Υπό Στέγη, που διοργανώνεται με τη φροντίδα του περιοδικού +DESIGN.