Συζήτηση “Ιδιωτικά συμφωνητικά και άλλα…”

Γιάννης Μπιλάλης, Δικηγόρος
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016
19:00 – 21:00
Ρομάντσο | Γραφείο 204

Σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που υπήρξε μετά την ημερίδα “ASK”, αλλά και λόγω των πολλών ερωτημάτων που λαμβάνουμε συχνά από συναδέλφους, η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας διοργανώνει μία νέα ανοιχτή συζήτηση με το δικηγόρο Γιάννη Μπιλάλη, για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα ιδιωτικά συμφωνητικά και για ό,τι άλλο προκύψει.

Προετοιμαστείτε… Μαζέψτε τις απορίες και τις ερωτήσεις σας και ελάτε να τις συζητήσουμε και να πάρουμε απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή μας πιό εύκολη.

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός Αττικής, αλλά και αυτοί που λόγω έκτακτου κωλύματος δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, μπορούν να στείλουν τις απορίες τους στο info@ggda.gr πριν την ημέρα της συζήτησης, για να τις έχουμε στα υπ’ όψιν και να τις απαντήσουμε μετά τη συζήτηση.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Staffordshire (University of Staffordshire) στη Μεγάλη Βρετανία, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2003 (LL.B, Hons). Στη συνέχεια, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Manchester (University of Manchester) με τίτλο “Δίκαιο Διεθνών Επιχειρήσεων (International Business Law)” με ειδικότητα στο Δίκαιο των Τηλεπικοινωνιών.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα το 2006, κι αφού ολοκλήρωσε την άσκησή του απασχολούμενος με το εμπορικό δίκαιο και το δίκαιο ανταγωνισμού και τηλεπικοινωνιών, ίδρυσε το δικηγορικό γραφείο «Μπιλάλης και Συνεργάτες» (2007). Έκτοτε, ασκεί μάχιμη δικηγορία ενώ ταυτόχρονα εξειδικεύεται σε υποθέσεις Εταιρικού και Αστικού Δικαίου, αν και μπορεί να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ζητήματα που αφορούν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής αλλά και ιδιωτικής δράσης.

Αρθρογραφεί σχετικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό επιστημονικό τύπο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2007. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.