Νέα Ημερομηνία για την Ημερίδα .

Αναβολή Hμερίδας για το Web Design και το σχεδιασμό UI/UX

Μεταφέρεται για τις 17 Οκτωβρίου 2015


Η ημερίδα <span>, για λόγους ανωτέρας βίας, και της μη πλήρωσης του ½ των θέσεων στο σύντομο διάστημα που διατέθηκαν αυτές, μεταφέρεται με νέα ημερομηνία για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα ομιλητών για τις 17/10 διαμορφώνεται από τους: MARIOS LINAKIS (Linakis Digital) / KOMMIGRAPHICS DESIGN STUDIO / ΝΙΚΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ / AIRFASTTICKETS (in-house design team) / IRENE DEMETRI (Youandigraphics) / ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ

 

Είναι προτεραιότητά μας να έχουμε πλήρες το line-up των ομιλητών, και να δώσουμε την δυνατότητα για μεγαλύτερη συμμετοχή, ώστε η σημαντική αυτή ημερίδα για τον σχεδιασμό front-end να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Λόγω χρόνου θα έχουμε την δυνατότητα με την σειρά μας να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκδήλωση με σχετικές παράλληλες δράσεις με το ίδιο εισιτήριο.

Ευχαριστούμε πολύ τους ομιλητές και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, καθώς και τους συναδέλφους και φοιτητές για το ενδιαφέρον τους! Οι τελευταίοι έχουν αυτομάτως κατοχυρωμένη θέση για την ημερίδα με ειδική προνομιακή τιμή, και προφανώς την δυνατότητα άμεσης επιστροφής του αντιτίμου εφόσον το επιθυμούν (θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση για κάθε εγγραφή).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το events@ggda.gr.

Νέα Ημερομηνία για την Ημερίδα .