Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2015

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2015

Υποβολή έργων μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Το περιοδικό Gr design έχει προκηρύξει τον δεύτερο διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας  τους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών, υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τους νέους δημιουργούς από 21 έως 33 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει, έως την Παρασκευή στις 28 Φεβρουαρίου, με κόστος 5€ ανά έργο, μέχρι και πέντε έργα του, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.

Το Gr design στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει, με σχετικούς επαίνους, όλους όσους τα έργα τους θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή.

H κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει κάθε συμμετοχή με βάση τα κριτήρια όπως την πρωτοτυπία στην ιδέα και στη σύνθεση, τη χρωματική αρμονία καθώς και την αρτιότητα στον σχεδιασμό και στην τυπογραφία.

Οι νικητές θα βραβευθούν στην τελετή απονομής που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Μουσείο Μπενάκη τον Απρίλιο. Τα διακριθέντα έργα θα εκτεθούν στην αίθουσα του Μουσείου (Πειραιώς 138) για 15 ημέρες και θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα στο νέο τεύχος του περιοδικού.

Η φετινή κριτική επιτροπή είναι:

Βαλεντίνα Βιγιέγκας- Νίκα
Γιούλη Επτακοίλη
Ευάγγελος Κασσαβέτης
Μαριγώ Κάσση
Γιάννης Κουρούδης
Κατερίνα Παπαναγιώτου
Κώστας Πολίτης
Αρτέμης Ρούσσος
Παναγιώτης Χαρατζόπουλος
Ρένα Χρυσικοπούλου
και από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας ο Τζανέτος Πετροπουλέας

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής: http://agones.grdmagazine.gr