Σαβίνα Χριστοπούλου

Visual artist, Freelancer

Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική | +30 693 6614881

Η Σαβίνα είναι σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας, με αγάπη για το design, τα δημιουργικά project και τις καινοτόμες ιδέες. Ο τόπος καταγωγής της είναι η Αθήνα και από το 2002, αφού τελείωσε τις σπουδές της στο marketing και το graphic design, εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, συνάπτοντας συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδας, τόσο με ιδιώτες, όσο και με επιχειρήσεις και δημιουργικά γραφεία, σε αbove και below the line σχεδιασμό και επικοινωνία.

Με το design έχει μια σχέση πάθους και θεωρεί κάθε project που αναλαμβάνει ως κάτι ξεχωριστό. Κάθε άποψη της σχεδιαστικής διαδικασίας που ακολουθεί, ταυτίζεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες των πελατών, προσπαθώντας όμως πάντα να διατηρήσει το σχεδιαστικό της στίγμα.

Οι δεξιότητές της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη δημιουργία και σχεδιασμό των παρακάτω: λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, έντυπα, flyers, προσκλήσεις, εξώφυλλα βιβλίων, περιοδικά, αφίσες, εικονογραφήσεις, στάμπες για ρούχα & αξεσουάρ, εξώφυλλα cd-dvd, point of sales material, outdoor, εκθεσιακά περίπτερα, σήμανση χώρων, επεξεργασία εικόνας, εικονογράφηση, social media design & management.

Ενδιαφέροντα: Φωτογραφία, design, street art, μουσική, συναυλίες, κινηματογράφος, martial arts, φύση, ζώα, περίπατοι, μαγειρική και το να κακομαθαίνει τις γάτες της!