Μιχάλης Μεϊμάρογλου

Art Director & Web Designer, Sardine Digital Media | Art Director & Founder, Urban Style Mag | Art Director, Michael Meimaroglou Creative Studio

Ηράκλειο, Κρήτη | +30 6973646193

Ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου γεννήθηκε στην Μυτιλήνη 7 Μαΐου του 1985.

Σπούδασε στο τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας ενώ παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σαν Web & Graphic Designer. To 2006 συμμετείχε στο 8ο διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων δημιουργών της Πάτρας με μια παραγωγή ταινίας μικρού μήκους. Το 2008 δημιουργεί το διμηνιαίο καλλιτεχνικό περιοδικό Urban Style Magazine στο οποίο είχε και την εικαστική επιμέλεια. Από το 2010 ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής χρησιμοποιώντας τις συνθέσεις του σε πειραματικά φίλμ μικρού μήκους όπως και σε ανεξάρτητες παραγωγές που έχει κυκλοφορήσει με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες . Από το 2008 – 2010 παρακολουθεί σεμινάρια φωτογραφίας και new media art workshops με αντικείμενο το projection mapping του ινστιτούτου σύγχρονης τέχνης του Amsterdam (Nimk, Netherlands Media Arts Institute). Η ενασχόληση του στο πεδίο της πληροφορικής και των εικαστικών τεχνών, του έδωσε την δυνατότητα και τα ερεθίσματα να δημιουργήσει διάφορα έργα ανάμεικτων τεχνικών και να συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει αναλάβει σαν Art Director διάφορα έργα μεταξύ των οποίων το διεθνές φεστιβάλ Beach Street Festival & το Tedx Lesvos.

Σήμερα εργάζεται σαν freelancer Art Director & Web Designer με έδρα την Μυτιλήνη και είναι συνιδρυτής του brand ρούχων “TW Clothing”.