Παναγιώτης Θεοφιλόπουλος

Graphic Designer, Web Designer, Freelancer Arcade of Design Studio

Ι. Πολέμη 4, 15126, Μαρούσι, Αττική | +30 210 8027919, +30 698 8220217

Ο Παναγιώτης είναι γραφίστας – web designer, με αγάπη για το design & την οπτική επικοινωνία, το digital marketing, τις νέες τεχνολογίες και ότι έχει να κάνει με σχέδιο, νέα project και φρέσκες ιδέες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη γραφιστική στο 2ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου, έπειτα ακολούθησε σπουδές στη Γραφιστική και το Web στον ΑΚΤΟ αποκτώντας BA στο Graphic Design, έπειτα απέκτησε Diploma στα Social Media & Internet Marketing στο Future Business School και μεταπτυχιακό MSc στο Information Technology στο Hellenic American University.

Η εμπειρία του δομήθηκε μέσα από χώρους οπτικής επικοινωνίας, ψηφιακών εκτυπώσεων, σχεδιασμού & κατασκευής ιστοσελίδων και internet marketing.

Σκοπός του είναι να συνδιάζει καθημερινά το design και την οπτική επικοινωνία με τις νέες τεχνολογίες και το digital marketing. Πιστεύει στην μοναδικότητα του κάθε project που αναλαμβάνει καθώς το ύφος και το concept κάθε εταιρείας, πελάτη, προϊόντος ή υπηρεσίας διαφέρει και έχει κάτι το διαφορετικό.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας καθώς και στο σχεδιασμό & ανάπτυξη ιστοσελίδων σε συνδιασμό με τα social media και το internet marketing. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου, έντυπα, εικονογραφήσεις, social media design & management και ότι αφορά το εφαρμοσμένο design.

Λατρεύει το design, την εικονογράφηση, τη μουσική, την εξοχή και την καλή παρέα!