Ιορδάνης Πασσάς

Graphic & Type Designer, Freelancer

Αχαιών 35, 11852, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Αττική | +302103467047, +306984841719

O Ιορδάνης Πασάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πετράλωνα.

Μετά από μία περίοδο διερεύνησης της επαγγελματικής του ταυτότητας, βρέθηκε στο ΙΕΚ Δομή να σπουδάζει Γραφιστική. Η διαδρομή του στο χώρο ξεκίνησε στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Λονδίνο όπου απασχολήθηκε αρχικά ως Web Designer και στη συνέχεια ως Brand Designer. Εκ τότε, η επιστροφή στην Ελλάδα σημαίνει απασχόληση σε εταιρίες σε Αθήνα και Καβάλα, όπου κυρίως απασχολείται ως Creative & Art Director. Καταθέτει την εμπειρία του σε διαφορετικά projects κάθε φορά που αφορούν στη διαφήμιση, το web designing, το product packaging, την σχεδίαση εταιρικού λογότυπου και το poster designing. Παράλληλα, διατηρεί τη δική του εταιρία.

Η Nida ltd δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του web designing και application development, αλλά συνήθως δίνει ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας στους πελάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις σε Αθήνα και Λονδίνο, έχει τιμηθεί με το Design & Design International Award και έχει σχεδιάσει αρκετές επιτυχημένες γραμματοσειρές τις οποίες και διανέμει δωρεάν.