Έλενα Αθανασιάδη

Graphic Designer, Woof Creative

Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 15562, Χολαργός, Αττική | +30 6948002623

Από μικρή είχα μια λατρεία στην τέχνη. Δεν υπήρχε μουσείο που να μην το είχα γυρίσει. Παράλληλα, θαύμαζα τις διαφημίσεις και προσπαθούσα να καταλάβω πως κάποιος έβγαζε τέτοιες ιδέες και τις υλοποιούσε. Τελείωσα καλές τέχνες και από την στιγμή που είχα αποφασίσει πως θα ασχοληθώ με την διαφήμιση, πήγα και έκανα ένα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο.

Δούλεψα σε διαφημιστικές εταιρείες έχοντας πελάτες μεγάλες πολυεθνικές, αλλά και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Από το 2014 ασχολούμαι σαν freelancer και έχω πελάτες σε όλη την Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Dubai.

Ακριβώς επειδή μου αρέσει αυτό που κάνω, παθιάζομαι και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σχεδιάζω λογότυπα, εταιρικές ταυτότητες, καταχωρήσεις, έντυπα, συσκευασίες και προσκλήσεις για κάθε περίσταση. Έχω πάρει μέρος σε διαγωνισμούς, έχω κερδίσει βραβεία μα πιστεύω πως η ευχαρίστηση δεν είναι τόσο το χρηματικό ή ο τίτλος που λαμβάνεις όσο η χαρά που παίρνεις εσύ από αυτό που παρουσιάζεις και που γίνεται τόσο αποδεκτό. Συχνά κάνω εθελοντικές δουλειές (όχι μόνο στο κομμάτι της γραφιστικής).

Μου αρέσει πολύ το διάβασμα, τα ταξίδια, το θέατρο και το σινεμά και θεωρώ πως για να είσαι μέσα στον παλμό των πραγμάτων, σε επαγγελματικό επίπεδο, πρέπει να ζεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου και να μην παραμένεις στάσιμος. Να μαθαίνεις καινούργια προγράμματα, καινούργιες εφαρμογές, να ανοίγεις τα μάτια στην τεχνολογία που κάθε μέρα αλλάζει, να διαβάζεις και να έχεις άποψη για το επάγγελμά σου, να έχεις στόχους και να γεννάς φρέσκιες ιδέες.